Design i sentrum Reiser skreddersyr reiser til Barcelona og Bilbao for grupper, og bedrifter av alle størrelser. Firmaet ble etablert av Eili Frøholm Olsen i Barcelona i 2014, og holder i dag til i Oslo.

Vi er en liten gruppe mennesker som brenner for å gi dere den helt store reiseopplevelsen. Den dere snakker om i lang tid etterpå, og som dere kan drømme dere tilbake til når dere trenger det. 

Vi fokuserer på kvalitet og design i alle ledd av reisen fra transport, hotell og restaurant til guiding med våre lokale arkitekter.

Gjennom våre lokalkunnskaper og personlige oppfølging ønsker vi å levere en reise som passer perfekt akkurat for dere!

Eili Frøholm Olsen
Kreativ leder & reiseutvikler
+47 934 58 474
eili@designisentrumreiser.no
David López Gil
Spaniakoordinator
+47 455 13 145
david@designisentrum.no
An-Magritt Minde
Grafisk design

Samarbeidspartnere

Arquitectura Reversible er en organisasjon som ble opprettet ut fra et ønske om å introdusere arkitekturen og byen som sosial verdi, og som en del av folks hverdag. Bak navnet står en liten gruppe engasjerte arkitekter som elsker å utarbeide og presentere innovative og unike veier til bedre forståelse og verdsettelse av arkitekturen som kultur.

 

Arquitectura Reversible ble grunnlagt i Barcelona i 2009 da de organiserte en mengde prosjekter, arrangementer og aktiviteter, alt knyttet til arkitektur og arkitekturens forhold i og til byen.

 

Ved å fokusere på å tilby sine kulturelle tjenester til enkeltpersoner, og til bedrifter av alle størrelser, og ved å samarbeide med mennesker med forskjellige designbakgrunn, ønsker de å tilby alle sine kunder omvisninger av høy kvalitet.

Design i sentrum gleder seg over å kunne samarbeide med et profesjonelt og idealistisk team av arkitekter, som er lidenskapelige og dedikerte i sitt arbeid.

Les mer om hvilke opplevelser og turer med arkitektonisk innhold vi tilbyr under Barcelona og Bilbao, eller send oss en e-post med din forespørsel.